Werkwijze

Werkwijze

Van maandag t/m donderdag van 08:00 uur tot 13:00 uur is onze collega aanwezig om u te woord te staan. U kunt ons bereiken via ons telefoonnummer 0593-543760, via de e-mail info@ftmd.nll of via de link op onze website. Wij staan u graag te woord voor het maken van afspraken, het beantwoorden van vragen en het verstrekken van informatie.

Wanneer er een afspraak gemaakt wordt met één van onze therapeuten, dan zal de eerste afspraak bestaan uit een intake, screening en onderzoek, gevolgd door een behandeling. De vervolgafspraken zullen bestaan uit een behandeling en of training en duurt ongeveer 30 minuten. Het is mogelijk om van de gemaakte afspraken een bevestiging te ontvangen per e-mail. 

Neem tijdens uw eerste afspraak altijd een geldige legitimatie en een eventuele verwijziging mee. Daarnaast vragen wij u naar iedere afspraak uw eigen handdoeken mee te nemen.

Na beëindiging van de behandeling kunt u van ons de vraag krijgen of u een klanttevredenheidsenquête wilt invullen. Wij stellen het enorm op prijs als onze patiënten de tijd ervoor nemen om deze in te vullen. Daarnaast is het ook mogelijk om ons te waarderen op www.zorgkaartnederland.nl.