Links

Fitness Studio Westerbork

Wij bieden u de mogelijkheid om onder deskundige begeleiding te werken aan uw gezondheid. In een ontspannen sfeer vindt u de perfecte mix van mogelijkheden voor in- en ontspanning. Fitness, Cardio Fitness, SeniorFit, Spinning, het is een greep uit ons aanbod. Na een intensieve training kan gebruik gemaakt worden van onze infraroodsauna’s.

Nederlandse Vereniging Manueel Therapie

De specialistenvereniging NVMT is een wetenschappelijke vereniging, die is aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) en behoort tot de reguliere zorg. U kunt hier informatie vinden over manuele therapie. Deze informatie wordt u verstrekt onder verantwoordelijkheid van de NVMT.

Myofasciale pijn

Dry needling of beter nog Triggerpoint dry needling wordt sinds enkele jaren ook door fysiotherapeuten in Nederland toegepast. Myofasciale Pijn Seminars Groningen verzorgt een uitgebreide scholing op het gebied van myofasciale pijn, myofasciale triggerpoints en triggerpoint dry needling voor reeds gediplomeerde Fysiotherapeuten, Cesartherapeuten en Mensendiecktherapeuten. De scholing wordt verzorgd in samenwerking dr. Jan Dommerholt van Myopain Seminars, Bethesda, MD, USA.

Parkinsonnet

ParkinsonNet is een landelijk netwerk van zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen en begeleiden van parkinsonpatiënten. Meer dan 2000 zorgverleners (o.a. neurologen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten en verpleegkundigen) zijn aangesloten bij dit netwerk.
Ga naar: Parkinsonnet

Fysiothotics

Voor de fysiotherapie heeft het OrthoPodoLab een kwalitatief zeer sterk concept ontwikkeld die de fysiotherapeut kan gebruiken om haar anamnese en behandelmogelijkheden te verruimen bij statiekproblematiek. Het OrthoPodoLab anticipeert hiermee, met in achtneming van het domein van de podo beroepsgroepen, op de vraag vanuit de fysiotherapie en de verwachtingen van de zijde van de consument.
Ga naar: Fysiothotics

KNGF

KNGF (koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie)
Ga naar: KNGF

Blessureplein

Wij wijzen u graag de weg naar een professionele en snelle behandeling van uw (sport) blessures.Via Blessureplein bent u ervan verzekerd dat uw klachten serieus worden genomen en dat u alleen te maken krijgt met gecertificeerde zorginstanties. Blessureplein werk nauw samen met fysiotherapeuten in Nederland. Daarnaast kunt u terecht bij bijna 250 Blessurehoek-apotheken in Nederland.
Ga naar: Blessureplein

Zilveren Kruis

Zilveren Kruis Achmea

NSA

NSA Onderwijscentrum voor Nek-, Schouder- en Armklachten
Ga naar: NSA