Fysio Fitness Witteveen

Fysio Fitness Witteveen

 

Fysio Fitness Witteveen is bedoeld voor iedereen die verantwoord wil trainen onder professionele begeleiding. Door onze samenwerking met de fysiotherapeuten bieden we uitstekende mogelijkheden om ook met blessures of aandoeningen aangepast te sporten en/of te revalideren.

Wij zijn sterk in het geleidelijk en verantwoord opbouwen van conditie, uithoudingsvermogen, coördinatie, lenigheid en kracht.


Hoe begeleiden we je met het sporten bij Fysio Fitness Witteveen? En welke uitgangspunten hanteren we?

Wij kiezen ervoor om samen met jou een individueel oefenschema voor je samen te stellen. Wanneer je je aanmeldt bij Fysio Fitness Witteveen zullen we een intake afnemen. Tijdens het intakegesprek kan het zijn dat we een aantal testen uitvoeren, maar ook je vragen naar je doelen en wordt je beginsituatie in beeld gebracht. Dit gesprek baseren we op de klucs methode. Dat betekent dat we vragen stellen en testen doen, die te maken hebben met de zogeheten grondmotorische eigenschappen: kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, coördinatie en snelheid (klucs).

Dit schema is de basis voor je training. Tijdens de eerste lessen staat het correct uitvoeren van de oefeningen centraal en zullen we je daarin ook begeleiden. Elke zes weken worden deze testen en metingen herhaald. Afhankelijk van de progressie en je wensen wordt dan het trainingsschema aangepast.


Wil je daarnaast nog meer begeleiding, dan is het mogelijk om ook een fysio coach in te schakelen. Je betrekt er dan een fysiotherapeut bij, die je trainingsmethode bekijkt, bespreekt en waar nodig ook aanpast, dit alles vanuit een fysiotherapeutische benadering. Dit werkt vaak goed als je met chronische problematiek te maken hebt die begeleiding en kennis op nog wat hoger niveau vereisen. Dit kun je dan bijvoorbeeld doen met je vertrouwde fysiotherapeut. Je bent bij ons ook aan het juiste adres als je wilt blijven oefenen/bewegen na een fysiotherapeutisch traject of beweegprogramma.


Ben je geen lid van Fysio Fitness Witteveen en wil je graag kennismaken of een keer vrijblijvend deelnemen?
Wij zijn te bereiken op nummer 0593-543-760 of via info@ftmd.nl.

Openingstijden:
Maandag    18:30 – 21:00 uur
Dinsdag        9:00 – 11:30 uur
Woensdag   9:00 – 11:00 uur (zonder begeleiding)
Donderdag   9:00 – 11:30 uur
                   18:30 – 21:00 uur
Vrijdag          9:00 - 11:00 uur
Zaterdag      9:00 – 11: 00 uur
Zondag         Gesloten

Abonnementskosten €26,- per maand