Over ons

In goede handen bij uw fysiotherapeut
 
Fysiotherapie Midden-Drenthe is een plus-praktijk gevestigd in Beilen, Westerbork en Witteveen.
 
De Plus status houdt in dat uw fysiotherapeut garant staat voor de beste zorg met het oog op kwaliteit en expertise.

De plus betekent eveneens dat u zorg krijgt die afgestemd wordt op uw verwachting met meetbare doelen en tijdspad. Onze kwaliteit houden wij hoog door onze kennis op peil te houden om u optimale zorg te leveren.
 
In onze praktijk staat de mens centraal. Wij kijken verder dan de fysieke klachten en staan altijd klaar voor u. Het is van essentieel belang om therapie op maat te geven, passend bij uw klacht en leeftijd.

Locaties

Beilen

Onze hoofdvestiging bevindt zich in Beilen. De praktijk in Beilen is elke dag geopend waarvan op vier dagen ook de avond. U kunt bij ons terecht voor alle soorten therapie die onze praktijk aanbiedt ( alleen hydrotherapie wordt in het zwembad gegeven). Deze vestiging bestaat uit verschillende behandelkamers en een oefenzaal. 
Voor Bekkentherapie kunt u alleen terecht in Beilen.
 

Westerbork

Fysiotherapie Midden-Drenthe is ook gevestigd in Westerbork. Hier werken wij in samenwerking met Fitness Studio Westerbork. In Westerbork hebben wij een behandelkamer en een grote fitnesszaal waar wij gebruik van maken. U kunt in Westerbork onder andere terecht voor Dry Needling, Manueel therapie, oefengroepen en algemene fysiotherapie.
 

Witteveen

Naast Beilen en Westerbork is Fysiotherapie Midden-Drenthe ook gevestigd in Witteveen. Hier werken wij vanuit het dorpshuis de Tille. Op deze locatie hebben wij een behandelkamer, fitnessruimte en gymzaal tot onze beschikking. Wij kunnen u veel soorten therapie aanbieden zoals manueel therapie, algemene fysiotherapie en helpen in het verbeteren van uw leefstijl